Cautare

2792 de rezultate pentru "cristian anton" (3.44 secunde)
Anumite conturi bancare nu au fost mentionate de acesta in nici o declaratie pana la cea depusa in anul 2008, iar in doua declaratii de avere nu a mentionat dividendele cu o valoare de 12. 861 lei obtinute de sotia sa, aferente anului 2006. (Cristian ANTON)
Potrivit chestorului, daca proiectul-pilot de la Constanta, cel mai greu judet din tara, va avea succes, sistemul o sa se impuna aproape de la sine si in restul tarii. (Cristian ANTON)
O mica atentie, probabil, din partea politistilor pentru colegii lor cu ochi albastri, intrucat hotelul Diana apartine Serviciului Roman de Informatii. (Cristian ANTON)
Putin probabil insa ca primarul comunei Agigea, Cristian Carjaliu (foto), sa paraseasca PSD, fie si in conditiile neintelegerilor sale cu echipa social-democrata de la judet in privinta Portului Sud-Agigea. ... (Alexandra Anton)
De altfel, inclusiv primarul social-democrat al comunei Agigea, Cristian Carjaliu(foto), este la curent cu "urzelile" din interiorul PD-L Constanta, dar a jurat ca nu va parasi formatiunea social-democrata. ... (Alexandra ANTON)
Directorul acesteia dar si alte cadre, printre care se numara inclusiv o femeie, despre care s-a spus ca intretine o relatie extrem de intima cu Nelu Pop, au fost acuzati, mai mult pe canale interne si fara a "rasufla" in presa, de acte de coruptie. (Cristian ANTON)
(Cristian ANTON)
Vorbim aici despre un complex hotelier de 3 stele, complet renovat si modernizat, de doua ori mai mare decat hotelul Zefir din Mangalia, dar care a fost dat, iata, la un pret de doua ori mai mic decat terenul tranzactionat de Scarlat. (Cristian ANTON)
, pana si termenele de garantie ale sapunurilor, detergentilor de vase si alte produse chimice, doar-doar se lipesc macar de un "avertisment". (Cristian ANTON)
Potrivit primarului, este vorba despre 90 milioane de euro, pentru 5 ani, destinati dezvoltarii intregii zone metropolitane a Constantei, care cuprinde 14 localitati. (Cristian Anton)
Astfel, au fost avansati in grad la termen 39 de ofiteri si 250 de agenti, 4 ofiteri si 6 agenti fiind avansati inainte de termen, pentru merite deosebite. (Cristian ANTON)
In fine, ultimul proiect aprobat a vizat revocarea lui Tusac din AGA a Parcului Industrial Mangalia si inlocuirea lui cu Lucian Nichita. (Cristian Anton)
"Nemirschi e ca si cum n-ar fi, am inteles de la colegii mei ca nici macar pe la sedintele de Guvern nu mai vine". ( Cristian ANTON)
Cu toate acestea, eu cred ca lucrurile trebuie judecate cu aceeasi masura, iar daca actele arata nereguli si in cazul lui Nemirschi, acesta trebuie sa se conformeze", a precizat Mazare. (Cristian ANTON)
In alta ordine de idei, liderul PNL Ludovic Orban a participat aseara si la lucrarile Ligii Alesilor Locali, in cadrul careia s-a ales o noua structura de conducere. (Cristian ANTON)
Las in urma un PNL in care exista caractere suficiente, in care cei de proasta factura au fost indepartati, in care exista oameni ce pot face ceva pentru Mangalia", a mai spus Oleniuc, anuntandu-si astfel decizia de a nu mai candida pentru sefia PNL Mangalia. (Cristian ANTON)
Si pentru ca nu de mult a fost Turul Frantei la ciclism, pot sa spun ca cel care va castiga va fi in mod cert cel cu tricoul galben", a incheiat Sorin Andrei. (Cristian ANTON)
Cu peste 100 milioane de lei vechi intr-o luna incasati de la stat doar pentru secretare si consilieri, Maria Stavrositu a devenit deputatul cu cele mai mari cheltuieli pentru proprii angajati din tara. (Cristian ANTON)
Din pacate insa, pentru afacerea dar si imaginea sa, ministrul Dan Nica nu a fost in stare sa-i convinga pe birocratii europeni ca merita sa primeasca bani pentru investitii. (Cristian ANTON)
Berceanu a precizat ca Traian Basescu este la curent cu aceasta problema si ca luna viitoare se va realiza o analiza amanuntita a acestui subiect, in cadrul unor discutii la care va participa si conducerea AcelorMittal. (Cristian ANTON)
google-analytics.com